Anja van Rijen is mijn naam. Ik maak met plezier Kunst Speciaal voor jou.

Als ik ergens mee bezig ben ga ik er helemaal voor. Mijn beeldend werk is een manier van leven. Het heeft mijn volledige focus. Het thema was  toen ik begon met beeldend werk het portret.

Er was lang de overtuiging dat ik zou moeten kiezen tussen de kunst en kinderen. Uiteindelijk deden de hormonen hun werk en koos ik voor kinderen met de overtuiging dat de kunst later wel weer zou komen. Het werden 2 prachtige zonen 1 levend en 1 dood. Meteen was duidelijk dat ik niet ging kiezen. Het werd moederschap en de kunst.

Deze levensgebeurtenis wakkerde de fascinatie voor het leven aan, het unieke van de mens, de diversiteit van lijven en de grenzen die mensen daarin opzoeken. En de universele driften die we gemeenschappelijk hebben. Die van mijzelf zijn bescheiden ik wil het lijf, mijn gereedschap, gezond houden.
Het zorgde ook voor levenslust, NU leven, eruit halen wat erin zit, DOEN ipv dromen. Jezelf het leuke en het mooie gunnen. Ik houd van wijn en lekker en gezond eten. Maar op nummer 1 staat toch wel unieke dingen maken in mijn atelier

Moederschap, kinderen, familie, het kijken naar mensen in het algemeen zijn inspiratiebron geworden voor de Tantes van keramiek.
In de lijnbeelden zoek ik naar de essentie. Of het klopt of niet zit soms in hele kleine dingen.

Je eigen wereld bouwen. Je omringen met beelden die bij je passen, waar je je prettig bij voelt vind ik fijn en ik denk dat dit voor veel mensen zo is.
Er is in deze wereld al heel veel aan beelden maar wat past nu precies bij jou?
Als mens ben je uniek en je verdient het om ook een uniek beeld te kunnen bezitten Iets wat precies bij jou past

 

Mijn atelier bevindt zich in het Limburgse Tegelen, omgeving Venlo.

  • Mogelijk vind je het kunstwerk dat je zoekt bij een van de volgende bestaande beelden van mij: *Lijnbeelden *Zaadcellen  Deze vind je in het portfolio Aanbod
  • Ik heb een traject waarin ik een persoonlijk kunstwerk op maat ga maken. Meer informatie en voorbeelden vind je onder het kopje Achtergronden/ Werk in opdracht. Vele tevreden klanten gingen je al voor, hun reacties zijn te vinden onder Mijn klanten/ Werk in opdracht

 

Als je inschrijft voor Kijken bij Anja blijf je op de hoogte van mijn activiteiten.

Voornaam:

Achternaam:

Emailadres:

Kijk ook eens op mijn Facebookpagina – Anja van Rijen Kunst Speciaal voor jou of op mijn Pinterest bord. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.


02-over-mij-signatuur visitekaartje