Op zoek naar een uniek beeld

Geert schrijft mij via mijn website aan.
Hij zoekt een beeld voor een dierbaar en bijzonder familielid en mijn stijl van lijnbeelden spreekt hem enorm aan. Dierbaar omdat hij een belangrijke rol in zijn leven heeft, bijzonder omdat hij naar deze oom vernoemd is.

Als het verhaal van de klant de hoofdrol speelt

We bellen en in dat gesprek vertelt Geert dat hij blij is dat hij me gevonden heeft want hij is ervan overtuigd dat zijn oom ook gecharmeerd zal zijn van mijn stijl. Maar ook dat hij het moeilijk vindt omdat deze oom in principe alles kan kopen wat hij wilt. Wat Geert zoekt is een beeld waaruit zijn waardering voor zijn oom blijkt en waarin het verhaal van de familie te zien is. Hij is ervan overtuigd dat dit met een keramisch lijnbeeld helemaal gaat lukken. Geert vertelt me zijn persoonlijke verhaal.
Geert woont aan de andere kant van het land en hij kan niet naar mijn atelier komen.

Het internet biedt uitkomst

De schetsen van het ontwerp worden via e-mail opgestuurd, besproken en goedgekeurd. Zo kan er toch snel aan het beeld begonnen worden. Het maken van een keramisch beeld kost nu eenmaal tijd. Het is altijd weer mooi om te zien hoe lijnen een verhaal kunnen vertellen. Het beeld is op tijd klaar en de reactie spreekt voor zich

“Fantastisch Anja,
Bedankt voor het meedenken! En doen!
Hartelijke groet
Geert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat Geert het beeld graag binnen de familie wilt houden zie je hier alleen details.
Zijn naam is fictief.

Ben jij net als Geert op zoek naar een bijzonder uniek cadeau?
Neem dan contact met me op

Bericht:

Naam:

Emailadres:

Anja van Rijen
Kunst Speciaal voor jou