Categorie by :

 

Een persoonlijk kunstwerk

Ontdekken waar je naar zoekt in een kunstwerk.

Wil je een bijzonder iemand echt iets bijzonders geven: een uniek kunstwerk? En wil je zeker weten dat dit een kunstwerk is dat precies past bij degene voor wie het is bedoeld? Misschien ben jij die bijzondere persoon wel, zoek je een kunstwerk voor jezelf maar heb je niet helder voor ogen wat bij je past?

Weten wat je zoekt:

Het kan allebei, voor jezelf of voor een ander. Ik wil je helpen om uit te zoeken hoe dat ideale kunstwerk eruit zal zien. Geen bezoekjes meer aan galeries en websites. Heel veel kunst bekijken maar voor jezelf niet weten wat het nu echt moet zijn.

Wanneer is dit een goed traject voor jou?

  • Je houd van beeldende kunst en wilt jezelf op dit vlak beter leren kennen
  • Je vindt het belangrijk dat een kunstwerk echt past bij diegene die het ontvangt
  • Je vindt het proces leuk
  • Je hebt het druk, zo druk dat je graag gericht wilt kunnen zoeken en dus tijd bespaart
  • Je wilt een uniek werk, waar er maar één van bestaat

Neem deel aan het gesprek over Een passend kunstwerk en je leert om je wensen en ideeën voor een kunstwerk goed in beeld te krijgen. Zo kun je mij als kunstenaar precies laten weten wat jij in gedachten hebt en krijg je iets dat echt voor jou gemaakt is.

familieportret brons

Monique deed al een VIP-traject, lees haar ervaring:  "Naar aanleiding van onze gesprekken heeft Anja schetsen gemaakt, en vervolgens modellen van was. Het was bijzonder, samen die schetsen en modellen te bespreken, en het was voor mij steeds weer fantastisch om te zien, hoe Anja mijn beleving in beeld en vorm om kon zetten. Het uiteindelijke resultaat, in brons, is dan ook geweldig geworden. Mijn man werd emotioneel toen hij het kunstwerk voor het eerst zag, uitleg was niet nodig."

 

Na dit traject heb je een beeld van:

  • het thema voor het kunstwerk
  • het materiaal
  • het budget
  • de levertijd waar je rekening mee moet houden

De ouders van een afstuderende kinderarts wilden een beeld op maat: de-kinderarts"Vooraf heeft Anja foto’s van Ellen opgevraagd. Ook werden onze wensen t.a.v. materialen besproken. Hiermee is Anja aan de slag gegaan. Meerdere keren hebben wij tussenontwerpen gezien en hadden de mogelijkheid om nog verdere wensen en ideeën aan te geven."

Uit welke onderdelen bestaat Een passend kunstwerk?

Het VIP-traject heeft de volgende onderdelen: ontvangst met koffie bespreken wat je wensen zijn checklist doorlopen materiaalbespreking afsluiten met samenvatting Vervolgens werk ik je wensen /ideeën uit in meerdere schetsen. We maken een nieuwe afspraak waarin we de schetsen bespreken. Je krijgt dan een indicatie van de tijd die er nodig is om het kunstwerk te realiseren. Ook zal er een helder kostenplaatje liggen van je ideale kunstwerk. liefde-voor-mijn-klant"In de loop van de jaren heb ik een eigen handschrift ontwikkeld. Gaandeweg heb ik geleerd dat ik goed kan luisteren naar de wensen van anderen als het om het vervaardigen van een kunstwerk gaat." 

Kosten:

Het hele traject Een passend kunstwerk bestaat uit verschillende delen. We hebben eerst een kennismakingsgesprek. Als je schetsontwerpen wilt bespreken vraag ik  €500,- voor te schieten op de totaalprijs. Omdat dit traject bestaat uit een volledig persoonlijke begeleiding is het aantal mogelijkheden beperkt.

Waar:

Ik ontvang je graag in mij atelier: Steylerstraat 39 te Tegelen. We maken een afspraak die in jouw agenda past.

Ontwerpgarantie:

Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik je verder kan helpen in je zoektocht naar het perfecte cadeau, krijg je van mij een Ontwerpgarantie. Als je na de bijeenkomst waarin we de schetsen bespreken vindt dat je niets geleerd hebt en niet verder gekomen bent in je zoektocht, krijg je het gehele bedrag terug.

Dit krijg je extra:

Als je deelneemt aan Een passend kunstwerk krijg je een link naar De Kunstkiezer met PDF om je bevindingen te noteren.

Meld je NU aan:

Dan hebben we even telefonisch contact om te kijken of Een passend kunstwerk echt iets voor jou is. Je ontvangt een e-mail ter bevestinging. Let op deze kan ook in je Spam of ongewenste mail box aankomen.

Naam:

E-mailadres

Telefoonnummer

Met vriendelijke groet: Anja van Rijen Kunst Speciaal voor jou

PS Loop nog even je agenda door. Wat heb jij het komende jaar te vieren?