GESLAAGD !

Het is een roes, een hemels gevoel op een roze wolk. Alsof ik het zelf gedaan heb  ;-) Geslaagd voor dit deel van het ouderschap. Onze oudste zoon is geslaagd !!! Hij gaat de toekomst tegemoet. geslaagd de toekomst tegemoet

Dit moment wil ik vasthouden

Het is genieten voor we door gaan naar de volgende stap. Dit wil ik vasthouden, nooit meer vergeten! Er volgt vast nog werk wat aan dit mooie moment zal herinneren.

GESLAAGD

Dat waren veel momenten uit de afgelopen twee weken. Zoals bijvoorbeeld op Pinkpop, waar mijn grafisch vormgever Niels van den Ham (ja soms heb je als beeldend kunstenaar technische hulp nodig) een biertje precies in de roos gooide. https://youtu.be/MTlFk-chSh4 Proficiat Niels!

In een beeld verbonden

Ook het maken van een kunstwerk op maat was weer zeer geslaagd te noemen. Wat vieren mensen dan. Hoe gaat zoiets? Hieronder kun je het testimonial lezen over het beeld VERBONDEN. lijnbeeld-van-keramiek-verbonden -Wat was de aanleiding?Lijnbeeld-van keramiek Verbonden Mijn vrouw Claire werd 70 jaar. -Waar was je naar op zoek? Ik zocht een kunstwerk dat ons gezin en mijn relatie met haar (die al langer dan 45 jaar duurt) kon verbeelden. -Hoe ging het proces ? Het ontstaan van het kunstwerk ging echt in overleg met Anja. In haar atelier -Hoe bevalt het nu in huis? De onthulling van het kunstwerk was een succes. GEWELDIG! Het heeft een prominente plaats gekregen in onze woonkamer en het is een echt familiestuk geworden. -Wat voor reacties krijg je erop? Lijnbeeld van keramiek-verbonden-Claire- De vriendinnen van Claire zijn geroerd door de typering van het type mens dat Claire is. Jouw beschrijving van wat je van mij in het atelier gehoord had begreep en herkende iedereen. Al met al een mooie ervaring om samen met jou , als beeldend kunstenares , dit tot stand gebracht te hebben . Met hartelijke groeten en bedankt René     De vlag kan uit geslaagd!Heb jij nu of in de toekomst iets te vieren? Vertel me je verhaal en ik ga kijken of ik je kan helpen.

Zoek je een kunstwerk, bijvoorbeeld om iets te vieren of te gedenken, dan is dit misschien iets voor jou: de gratis KUNSTKIEZER

Bericht:

Naam:

Emailadres:

Anja van Rijen Kunst Speciaal voor jou