Er komt een nieuwe generatie Tantes van keramiek aan

Deze sleutel heb ik midden in het bos gevonden. Het is de aanleiding geworden om een nieuwe serie Tantes van keramiek te maken. Deze nieuwe generatie van Tantes noem ik de SLEUTELTANTES.

Tantes zijn van klei. De Tantes van keramiek hebben allemaal een eigen verhaal. Iedereen Tante is anders. Ze zijn gezellig. Ze zijn mooi van kleur en ze blijven mooi van kleur. Ze passen overal. Het is een fantastisch cadeau!

Hoe ontstaan ze?

Als ik zo’n sleutel vind in het bos is dat een leuke verrassing en er gaat meteen van alles in mijn hoofd open. Dan zie ik allemaal mensen voor me. Zoals die tante die het te druk heeft en dan niet meer weet of ze die deur nu wel of niet heeft afgesloten en nog maar een keer terug loopt naar de deur. Ook een tas hoort hier voor mij echt bij. Goed opbergen die sleutel, op een vaste plaats, niet laten slingeren. Ik zie allerlei Tantes voor me. Dus dit is een hele mooie inspiratie die je dan tegenkomt in het bos

Je ziet een rijtje Tantes van keramiek die zijn ontstaan

Je ziet hier een Tante met haar tas, een moderne sleutel van een smartphone en een Tante met een afdekplaat van een sleutelgat.
Ze staan nu te drogen voor ze worden gebakken, geglazuurd en nogmaals gebakken.

Wil jij weten hoe het verder gaat met de Tantes van keramiek?

Laat het me weten via info@anjavanrijen.nl
dan ontvang je 1 x per maand Kijken bij Anja in je mailbox en blijf je automatisch en gratis op de hoogte van mijn werk.