De Tantes ontstaan met de inspiratie van dat moment. Ik ben heerlijk bezig en helemaal in mijn element.
Het is heerlijk als er iemand komt voor wie De Tantes al meteen heel dierbaar zijn.
Lees hier het verhaal van de Familie Vermeer:

Mijn Tante heb ik jaren verzorgd. Ze had geen man en kinderen en we hebben altijd een warme band gehad. Toen ze was overleden bleek dat ze me financieel had bedacht. De Tantes van Anja  was ik al vaker tegengekomen en ik vond ze altijd al erg leuk. Ik ben heel blij dat ik nu twee Tantes uit heb mogen zoeken. Ze hebben een prachtig plaatsje in de woonkamer. Een dierbare herinnering.

Familie Vermeertantes01

Ben je op zoek naar een passend cadeau?
Neem geheel vrijblijvend contact met me op:
T: 06-41608722
E: info@anjavanrijen.nl

Met vriendelijke groet,
Anja van Rijen
Kunst Speciaal voor jou