Kun jij mij helpen Anja?

Mijn broer Marcel wordt 50 en ik wil iets moois geven.
We hebben de traditie opgebouwd dat we samen uit eten gaan. Altijd een succes, heel gezellig om als broer en zus weer eens bij te praten. Een verjaardag is een mooie aanleiding.

50 jaar dat is een kroonjaar

Ik wil hem iets geven waaruit blijkt hoe blij ik met hem als broer ben.

Jeanine komt op atelierbezoek. Ik heb een aantal mogelijkheden voor haar bij elkaar geplaatst. Ze lijkt direct een keuze te maken

 

 

 

 

 

 

 

Ze begint te vertellen: Zo samen opgroeien is mooi. Je kunt zoveel ervaringen delen. Dezelfde wortels. Ik begrijp uit haar keuze dat ze er een constante waarde in ziet. Een vast element in haar leven.

Dan is het stil

Nee zegt ze, dit is het niet, het is te statig. Ik wil erin terugzien dat we samen veel gelachen hebben. Hij was me altijd aan het plagen We waren altijd in beweging naar en om elkaar heen. Dit beeld past daar veel beter bij!

Ik laat er een mooie kist omheen maken zodat ze haar cadeau makkelijk mee kan nemen.

Wil je het beeld zien dat Jeanine gekozen heeft?

Klik hier voor het filmpje

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij op zoek naar een speciaal cadeau?
Neem dan gerust contact met me op

Bericht:

Naam:

Emailadres:

Anja van Rijen
Kunst Speciaal voor jou