Blijft het bij dromen?

Het ontstaan van wensen.

Als jongste van ons gezin kreeg mijn zusje een paard van mijn ouders. Stom verbaasd was ik. Ik begreep er niets van. Als reactie riep ik dat ik een olifant wilde, dat moest dan toch ook kunnen?
De olifant als symbool voor geluk, dat was toch ook goed te begrijpen?

Sommige gedachten blijven aan je kleven.

Jaren gingen voorbij, mijn zusje was één met haar paard, alles had ze er voor over. Ik nam paardrijles om te kijken of ik mijn passie gemist had. Maar dat was niet zo. Het paard had voor haar duidelijk een andere betekenis dan voor mij.
Ondertussen bleef de roep om een olifant regelmatig opduiken. In Legoland, in Artis, zelfs de Goedheiligman bracht mij een kleine olifant. Als een ontevreden kind kon ik alleen melden dat mijn olifant GROOT moest zijn.

Als je het antwoord zelf moet zoeken

Inmiddels heb ik de status van volwassenheid bereikt en weet ik dat je het geluk voor een groot deel zelf kunt maken. Aangezien ik ook de enige zou zijn die wel wist wanneer het goed was, lag het olifant vraagstuk in mijn handen en ben ik gestart met het creëren van een kunstwerk met als uitgangspunt een olifant.

Niets is zo leuk als een lang gekoesterde wens uit te zien komen.

Nu hebben we een kudde van 5 beelden in de tuin staan. Mijn grote geluk is heel dichtbij.
En ik ben zo blij als een kind dat mijn droom eindelijk vorm heeft gekregen.

Je hebt het zelf in de hand.

Heb jij ook een droom, een wens, een lang gekoesterd verlangen wat vorm te geven is in een kunstwerk?

Het hoeft geen droom te blijven.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op en wie weet kan ik jouw droom, of langgekoesterde wens vormgeven middels een kunstwerk.

Bericht:

Naam:

Emailadres:

Anja van Rijen
Kunst Speciaal voor jou